Schadespecialist IJsselland
 

Schade caravan Emst

Heeft u een ongelukje gehad met uw caravan of kampeerauto? Heeft een hagelbui akelige sporen achtergelaten? Of heeft uw caravan of kampeerauto vochtproblemen?
Erg vervelend! Gelukkig heeft u Schadespecialiast IJsselland gevonden. Want wij zorgen dat de reparatie aan uw caravan of kampeerauto zeer professioneel wordt uitgevoerd; door iemand gespecialiseerd op het gebied van het specifieke probleem aan uw caravan of kampeerauto. Want ieder probleem heeft een andere aanpak nodig.

Welke schade herstellen wij

Schadespecialiast IJsselland is een bedrijf dat haar specialisme heeft in het ontwikkelen van o.a. innovatieve en duurzame oplossingen voor klanten. Door deze creativiteit zijn wij in de loop der jaren in staat geweest om onze klanten op effectieve en betaalbare wijze op weg te helpen met een veilige caravan of camper. U kunt bij ons terecht voor:

 • Herstel van deuken, krassen in gladde aluminium of kunststof beplating
 • Herstel van aluminium structuurbeplating (Profile Repair)
 • Herstel van kunststof delen
 • Herstel van constructieschaden wanden, vloeren, daken framewerk etc.
 • Alle voorkomende spuitwerk en spotspuiten.
 • Vervangen van beplating en complete panelen.
 • Onderhoud en herstel van apparatuur gas en water installaties
 • Op- aan en inbouwen of herstellen van accessoires
 • Caravan Raamservice, leverancier van alle caravanramen.
 • Bovag onderhoudsbeurten, controlebeurten en vochtcontroles
 • Wegen van uw caravan.
 • Schadetaxatie en complete afwikkeling met uw verzekeraar.
 • Werkzaam voor alle verzekeraars.

 


Profiel reparatie

Wandschades aan caravans en campers perfect én betaalbaar hersteld! Het herstel van beschadigingen, gaatjes en diepe krassen aan caravans en campers, was vroeger tijdrovend en daardoor relatief kostbaar. Dat kwam omdat in veel gevallen delen van de buitenwand vervangen moesten worden. En dat is geen eenvoudige ingreep bij caravans en campers.

Profiel reparatie is een reparatiemethode waarbij kleine deuken en krassen op een caravan onzichtbaar gerepareerd kunnen worden. Voordeel voor de klant is dat wanneer bijvoorbeeld de onderplaat vervangen moet worden, maar de bovenplaat met profiel reparatie hersteld kan worden, dit professioneel bij hetzelfde bedrijf uitgevoerd wordt. Bij een caravandealerbedrijf worden de monteurs regelmatig geschoold door de fabrikanten en blijft de fabrieksgarantie bij schadeherstel bestaan.

Methode
Met behulp van een speciale mal wordt de structuur van de caravanwand onzichtbaar hersteld. De mal wordt met een speciaal vulmiddel gevuld en daarna vacuüm gezogen. Profiel reparatie is een gepantenteerde methode voor wandherstel aan caravans en heeft zichzelf de laatste jaren bewezen als een goed en voordelig alternatief voor het vervangen van plaatwerk. De reparatiemethode is alleen voor kleine deuken en krassen en bij grotere schades zal toch de plaat vervangen moeten worden.
 


Grote caravanschade voorkomen

Er zijn nog meer dingen die u preventief kunt doen om schade aan de caravan te voorkomen. Zorg er om te beginnen voor dat u minstens een keer in de twee jaar een onderhoudsbeurt inplant bij een erkend bedrijf. Bij zo’n controle worden de banden, remmen en het gehele onderstel gecontroleerd op verborgen gebreken. Dit is niet alleen heel belangrijk om schade aan de caravan te voorkomen, maar ook voor uw eigen veiligheid!

Daarnaast is het belangrijk om er van bewust te zijn dat verkeerde belading van de caravan de meest voorkomende oorzaak van schade is. Uw caravan is er niet voor gemaakt om veel extra gewicht te vervoeren. Vraag ons experts naar de ideale manier om spullen mee te nemen in de caravan en voorkom schade op deze eenvoudige manier!
 Hulp bij kampeerautoschade

Wanneer uw kampeerauto schade heeft, is dat niet alleen heel vervelend. Het zorgt ook voor een hoop rompslomp. Wat dacht u van de schademelding, de -taxatie en de -afwikkeling? En dan is er nog niet eens begonnen met het repareren van de schade aan uw kampeerauto!

Heeft u hulp nodig bij de schadeafwikkeling of wilt u een taxatie van uw kampeerauto of van de schade aan uw kampeerauto? Schadespecialist IJsselland kan u weer op weg helpen.
 


De Netelhorst 15, 8051 KE Hattem | T 038 444 88 80 | E info@schadespecialistijsselland.nl


- Caravan schade
- Camper schade
- Schadeherstel caravan
- Schadeherstel camper
- Schade caravan
- Schade camper
- Schade caravans
- Schade campers
- Schade caravan Hattem
- Schade caravan Zwolle
- Schade caravan Wezep
- Schade caravan Oldebroek
- Schade caravan Heerde
- Schade caravan Wapenveld
- Schade caravan Epe
- Schade caravan Emst
- Schade caravan Vaassen
- Schade camper Hattem
- Schade camper Zwolle
- Schade camper Wezep
- Schade camper Oldebroek
- Schade camper Heerde
- Schade camper Wapenveld
- Schade camper Epe
- Schade camper Emst
- Schade camper Vaassen